Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů sýru, parmazánu, na kousky (3 cm)
- 2 stroužky česneku
- 130 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 200 gramů žampiónů, omytých a rozkrojených napůl
- 300 gramů teplé vody
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 100 gramů rajčatového protlaku
- 2 čajové lžičky čerstvé bazalky, pouze listy
- 2 čajové lžičky soli
- 200 gramů těstovin, typu farfalle
-
150
gramů sýru ricotta
lub 150 gramů měkkého tvarohu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2059 kJ / 492 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Těstoviny s tuňákem
40min
Žampióny plněné listovým špenátem
40min
Zelenobílé těstoviny
40min
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35 Min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Těstoviny penne s houbami
35 Min
Gnocchi s avokádem
20 min