Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů sýru, parmazánu, na kousky (3 cm)
- 2 stroužky česneku
- 130 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 200 gramů žampiónů, omytých a rozkrojených napůl
- 300 gramů teplé vody
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 100 gramů rajčatového protlaku
- 2 čajové lžičky čerstvé bazalky, pouze listy
- 2 čajové lžičky soli
- 200 gramů těstovin, typu farfalle
-
150
gramů sýru ricotta
lub 150 gramů měkkého tvarohu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2059 kJ / 492 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min
Těstoviny penne s houbami
35 Min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20min
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
1h 15min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1 Std. 40 Min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 Min
Marocké jehněčí s kuskusem
Brak ocen
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1 Std. 40 Min
Těstoviny s tuňákem
40min