Urządzenia i Akcesoria
Celozrnný horský chléb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 plátků
Składniki
-
200 gramů slunečnicových semínek plus 1 polévková lžíce do těsta
-
50 gramů sezamových semínek plus 1 polévková lžíce do těsta
-
150 gramů lněných semínek
-
250 gramů pšenice, celých zrn
-
450 gramů vody
-
1 kostka droždí (42 gramů)
-
1 ½ čajové lžičky cukru
-
150 gramů hladké mouky
-
½ polévkové lžíce soli plus 1 čajová lžička do vody na potření chleba
-
2 čajové lžičky kmínu, celého plus 2 špetky do vody na potření chleba
-
máslo cca 6 - 8 plátků
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Sód
330 mg
Białko
7 g
Kalorie
875 kJ /
208 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Příběhy chutí I.
21 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pivní bulky s čedarem
3 godz. 15 min
Celozrnné bulky se zeleninovými tyčinkami a dipem
1 godz. 10 min
Jablečno-cibulový chléb
2 godz. 20 min
Celozrnné špaldové housky
35 min
Jogurtové bulky se sezamem
1 godz. 30 min
Celozrnné housky
2 godz.
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Tradiční chléb se semínky
1 godz. 50 min
Žitný vícezrnný chléb
1 godz. 15 min
Žitný chléb
3 godz. 50 min
Chléb se semínky a cibulkou
1 godz. 50 min