Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tuňáková omáčka
- 100 gramů cibule, napůl
- 40 gramů olivového oleje
- 700 gramů rajčat, v plechovce, celých, loupaných, odkapaných, na čtvrtky
- 1 - 2 špetky soli, dle chuti
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička oregána, sušeného
- 280 gramů tuňáka ve vlastní šťávě, odkapaného
- 100 gramů černých oliv, bez pecek
- 20 gramů kaparů, nakládaných
Těstoviny
- 1000 gramů vody
- 250 gramů těstovin, velkých kolínek
- 1 polévková lžíce hrubé soli
- 20 gramů parmazánu, strouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2754 kJ / 657 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špagety all'Amatriciana
30min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 Min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 Min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40min
Kapr na modro
Brak ocen
Farfalle v italských barvách
30min
Treska s kroupotem
50 menit
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min
Gnocchi s lososem a hráškem
20min
Těstoviny penne s houbami
35 Min
Gnocchi s avokádem
20min