Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů červené řepy, čerstvé, na kousky
- 500 gramů jablek, na čtvrtky
- 50 gramů balzamikového octa
- 80 gramů oleje
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 100 gramů vlašských ořechů, loupaných
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1015 kJ / 243 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salát 5 sekund
5 min
Jablkovo - mrkvový salát
10 min
Podzimní celerový salát
15 min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15 min
Zelný salát s křenem
10 min
Čočková pěna
Brak ocen
Hummus z červené řepy
10 min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Salát z červené řepy
10 min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 min
Ruský salát z červené řepy
1 godz. 10 min
Dip z červené řepy
15 min