Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů červené řepy, čerstvé, na kousky
- 500 gramů jablek, na čtvrtky
- 50 gramů balzamikového octa
- 80 gramů oleje
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 100 gramů vlašských ořechů, loupaných
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1015 kJ / 243 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zelný salát s křenem
10 min
Jablkovo - mrkvový salát
10 min
Salát z červené řepy
10 min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 min
Ruský salát z červené řepy
1 Std. 10 Min
Sladký restart z červené řepy
10 min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Brokolicový salát s goji
10 min