Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů parmazánu na kousky
-
5 gramů čerstvé bazalky pouze lístky
-
150 gramů žluté cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů olivového oleje
-
2 konzervy rajčat (800 gramů)
-
1 polévková lžíce provensálského koření
-
1000 gramů gnocchi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
19 g
Kalorie
2397 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30 minut
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Farfalle v italských barvách
30 min
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 min
Špagety alla Norma
1 godz. 30 min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Gnocchi trikolóra
25 min
Těstoviny penne s houbami
35 min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 min
Gnocchi s avokádem
20 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min