Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů šalotky
- 150 gramů červeného vína
- 300 gramů mrkve, na špalíčky (1 cm x 7 cm)
- 500 gramů vepřové panenky (cca 1 kus, Ø 6 cm)
- 1 čajová lžička soli, jemné
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 130 gramů vody
-
½
čajové lžičky masové dochucovací pasty, domácí
lub ½ masového bujónu - 8 jalovcových kuliček (opcjonalnie)
-
25
gramů třešňového džemu
lub 25 gramů džemu z červeného bobulového ovoce - 20 gramů másla
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Krůtí prsa s rýží
1h 5min
Penne s kuřetem a sladkou BBQ omáčkou
40 min
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 min
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1 godz.
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15 min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1 godz. 10 min
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40 min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 Std.
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1 Std. 30 Min