Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína

Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína

4.4 48 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porce

Składniki

  • 30 gramů šalotky
  • 150 gramů červeného vína
  • 300 gramů mrkve na špalíčky (1 cm x 7 cm)
  • 500 gramů vepřové panenky (cca 1 kus, Ø 6 cm)
  • 1 čajová lžička soli, jemné
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 130 gramů vody
  • ½ čajové lžičky masové dochucovací pasty domácí
    ½ masového bujónu
  • 8 jalovcových kuliček (opcjonalnie)
  • 25 gramů třešňového džemu
    25 gramů džemu z červeného bobulového ovoce
  • 20 gramů máslo
  • 1 čajová lžička kukuřičného škrobu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 29 g
Kalorie 1047 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...