Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů šalotky
- 150 gramů červeného vína
- 300 gramů mrkve, na špalíčky (1 cm x 7 cm)
- 500 gramů vepřové panenky (cca 1 kus, Ø 6 cm)
- 1 čajová lžička soli, jemné
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 130 gramů vody
-
½
čajové lžičky masové dochucovací pasty, domácí
lub ½ masového bujónu - 8 jalovcových kuliček (opcjonalnie)
-
25
gramů třešňového džemu
lub 25 gramů džemu z červeného bobulového ovoce - 20 gramů másla
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1 Std. 10 Min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Krůtí prsa s rýží
1h 5 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1 Std. 10 Min
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1h 40 min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 Min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 Min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 Std.
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 Std.