Urządzenia i Akcesoria
Tanghulu (szklane owoce)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 sztuk
Składniki
-
8 truskawek, świeżych bez szypułek (patrz wariant)
-
250 g cukru
-
1070 g wody plus 1 szklanka zimnej wody
-
1 łyżka syropu glukozowego
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
1.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
610.6 kJ /
146.1 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kuchnia azjatycka II
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Czekoladowe półkule z wiśniami
9 godz.
Brzoskwiniowa mrożona herbata
2 godz. 25 min
Arbuz w czekoladzie na patyku
1 godz.
Koreańskie tańczące kotki (jiggly cat pudding)
4 godz. 30 min
Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)
25 min
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM5)
15 min
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM5)
10 min
Lody tropikalne na patyku
4 godz. 5 min
Jabłka w karmelu
30 min
Matcha bubble tea z mango
55 min
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM6, TM7)
45 min
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6, TM7)
15 min