Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
TM6 TM5

Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)

4.5 (6 ocen)

Składniki

Pulut susu

  • 300 g glutinous rice (pulut susu)
  • 900 g water
  • 500 g fresh coconut milk
  • 1 tsp salt
  • 2 pandan leaves, tied into knots

Serunding udang

  • 4 fresh red chillies, deseeded
  • 2 red bird's eye chillies (cili padi), deseeded (opcjonalnie)
  • 50 g dried shrimp, soaked to soften
  • 1 stalk fresh lemongrass, white part only
  • 50 g shallots
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp ground coriander
  • ¼ tsp ground cumin
  • ¼ tsp ground fennel
  • ½ tsp salt
  • 300 g fresh grated coconut
  • 70 g cooking oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5304 kJ / 1269 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
95 g
Tłuszcz
97 g
Tłuszcz nasycony
72 g
Błonnik
19 g
Sód
1045 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy