蒜香蛤蜊卜卜鍋

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    30 克
  • 香油
    20 克
  • 切片
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克
  • 1200 克
  • 米酒
    30 克
  • 蠔油
    50 克
  • 娃娃菜 剝散,切段
    150 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 4524.3 mg
Białko 78.8 g
Kalorie 3115.8 kJ / 744.7 kcal
Tłuszcz 25.7 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...