Urządzenia i Akcesoria
竹筍蛤蜊雞湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
水2500 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 (仿土雞),切段600 克
-
新鮮竹筍 綠竹筍,切滾刀塊,約 2 支280 克
-
嫩薑 切片5 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
鹽 依照人口味調整½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
595.3 mg
Białko
23.8 g
Kalorie
1078.1 kJ /
257.7 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
極智烹飪 TM7
200 Przepisów
Tajwan
Tajwan