竹筍蛤蜊雞湯

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份

Składniki

  • 2500 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 (仿土雞),切段
    600 克
  • 新鮮竹筍 綠竹筍,切滾刀塊,約 2 支
    280 克
  • 嫩薑 切片
    5 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    300 克
  • 依照人口味調整
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 595.3 mg
Białko 23.8 g
Kalorie 1078.1 kJ / 257.7 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...