冰糖銀耳燉水梨

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

  • 水梨 削皮,切成 8 塊,去籽
    400 克
  • 乾燥蓮子
    30 克
  • 1400 克
  • 新鮮白木耳 用剪刀剪成小塊狀
    200 克
  • 冰糖
    75 克
  • 紅棗
    2 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 20.3 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 799.7 kJ / 191.1 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 24.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 48.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...