Urządzenia i Akcesoria
糯米人蔘雞湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
長糯米 清洗淨泡 2 小時,瀝乾100 克
-
紅棗2
-
人蔘片10 克
-
全雞 去頭腳,沖洗乾淨900 - 1000 克
-
水1400 - 1500 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 6 人份
Sód
725.8 mg
Białko
184.5 g
Kalorie
10650.2 kJ /
2545.5 kcal
Tłuszcz
144.2 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
41.1 g
Węglowodany
117.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
安城牛肉湯
1h 10min
蛤蜊蒜頭雞湯
1h 30min
酸辣湯
55min
泡菜年糕湯
40min
韓國牛肉海帶湯
40min
海味濃湯
50min
野菇濃湯
40min
麻辣鍋湯底
55min
冰糖銀耳燉水梨
1h
蒜香蛤蜊卜卜鍋
Ninguna valoración
竹筍蛤蜊雞湯
Ninguna valoración
薏仁蓮子山藥雞湯
Ninguna valoración