薏仁蓮子山藥雞湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 人份

Składniki

  • 大薏仁
    40 克
  • 乾燥蓮子
    35 克
  • 1000 克
  • 全雞 土雞
    1000 克
    1000 克 帶皮帶骨雞腿肉, ,土雞,切大塊
  • 切片
    10 克
  • 紅棗
    1
  • 當歸
    2 ½ 克
  • 米酒
    50 克
  • 新鮮山藥 切塊
    200 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 人份

Sód 3090.5 mg
Białko 201 g
Kalorie 11705.6 kJ / 2797.7 kcal
Tłuszcz 154.4 g
Błonnik 10.3 g
Tłuszcz nasycony 43.4 g
Węglowodany 102.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...