Urządzenia i Akcesoria
薏仁蓮子山藥雞湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 人份
Składniki
-
大薏仁 乾40 克
-
乾燥蓮子35 克
-
水1000 克
-
1000 克 帶皮帶骨雞腿肉, ,土雞,切大塊全雞 土雞1000 克
-
薑 切片10 克
-
紅棗1
-
當歸2 ½ 克
-
米酒50 克
-
新鮮山藥 切塊200 克
-
鹽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 人份
Sód
3090.5 mg
Białko
201 g
Kalorie
11705.6 kJ /
2797.7 kcal
Tłuszcz
154.4 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
43.4 g
Węglowodany
102.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
極智烹飪 TM7
200 Przepisów
Tajwan
Tajwan