Filet de porc avec sauce aux cerises

Filet de porc avec sauce aux cerises

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 30 g échalote en pièces
  • 225 g d'eau
  • 1 c. à thé de vinaigre balsamique
  • 15 g de beurre non salé
  • ½ c. à thé sel divisé
  • ¼ c. à thé poivre noir moulu divisé
  • 60 g de confiture de cerises
  • 340 g de carottes nouvelles pelées, coupées en deux dans le sens de la longueur
  • 450 g filet de porc
  • 1 c. à soupe farine tout usage
  • cerise (opcjonalnie) dénoyautées, coupées en deux, pour décorer
  • de persil frais pour garnir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17.9 g
Kalorie 1189.9 kJ / 284.4 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 28.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...