Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only1 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
1 ½ oz dried porcini mushrooms, slicedfresh porcini mushrooms sliced4 ½ oz
-
fresh mushrooms sliced4 oz
-
salt divided1 ¼ tsp
-
water60 oz
-
10 ½ oz tagliatelle pasta neststagliatelle (long dried egg pasta)10 ½ oz
-
freshly ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
751.1 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
1750.8 kJ /
418.5 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Baked Pork Tenderloin with Rice
Brak ocen
Cacio e Pepe
30 min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 min
Focaccia
3 godz.
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Oysters with Lime Granita
15 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 godz.
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 min
Pasta Fagioli Soup
40 min