Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Bacon Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
zucchini cut into pieces11 oz
-
yellow onions cut in halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
bacon cut into pieces (approx. 1 in.)9 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
water29 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
fresh basil leaves chopped3 - 4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
mascarpone2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1292 mg
Białko
10 g
Kalorie
2284 kJ /
546 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Fricassee
50 Min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 Min
Vegetable Soup
35 Min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 Std. 15 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 Std.
Zucchini and Cheese Soufflés
40 Min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min