Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Bacon Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
zucchini cut into pieces11 oz
-
yellow onions cut in halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
bacon cut into pieces (approx. 1 in.)9 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
water29 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
fresh basil leaves chopped3 - 4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
mascarpone2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1292 mg
Białko
10 g
Kalorie
2284 kJ /
546 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and Onion Biscuit
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
Brak ocen
Minestrone
45 min
Savory Three Cheese Tart
1 godz. 50 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Spanish Rice
35 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min