
Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed (2 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
unsalted butter divided45 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)280 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
stock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
428.9 kcal /
1794.3 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
58.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Sód
588.8 mg