Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Mushroom Spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil1 oz
-
vegetable stock cube crumbled1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried red chili flakes (opcjonalnie) to taste1 pinch
-
cubes of bacon (opcjonalnie)3 ½ oz
-
button mushrooms, canned drained, sliced3 oz
-
canned tomato sauce10 ½ oz
-
water19 ½ oz
-
spaghetti10 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
803.2 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1492.7 kJ /
356.8 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Spaghetti Carbonara Pie
Brak ocen
Peach Hand Pies
1 godz. 50 min
Traditional Fried Rice
20 min
Baked Chili Beans
50 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Molten Lava Cake
45 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Shrimp & Crab Linguine
Brak ocen
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.