Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
shallots in pieces30 g
-
water225 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)15 g
-
salt divided½ tsp
-
black pepper, ground divided¼ tsp
-
cherry jam60 g
-
spring carrot peeled, halved lengthwise340 g
-
pork tenderloin450 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
cherry (opcjonalnie) pitted, halved, to garnish
-
parsley, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.9 g
Kalorie
1189.9 kJ /
284.4 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
28.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect Match
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Mushroom Fettuccine
Brak ocen
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
U.S. Digital Flipbook #2
2 godz.
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Ground Bison Meat
35 min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Brak ocen