Rote Sauce zu Fondue

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
450 g

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Sardellenfilets, in Öl abgetropft (z. B. Appetitsild)
    5 - 10 g
  • Ketchup
    240 g
  • Senf, mittelscharf
    50 g
  • Öl
    50 g
  • Schnittlauch in dünnen Röllchen
    10 - 20 g
  • Paprika edelsüß
    ¾ TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¾ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 995.3 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 684.1 kJ / 163.5 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...