Urządzenia i Akcesoria
Rote Sauce zu Fondue
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
450 g
Składniki
-
Zwiebel halbiert50 g
-
Sardellenfilets, in Öl abgetropft (z. B. Appetitsild)5 - 10 g
-
Ketchup240 g
-
Senf, mittelscharf50 g
-
Öl50 g
-
Schnittlauch in dünnen Röllchen10 - 20 g
-
Paprika edelsüß¾ TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¾ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
995.3 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
684.1 kJ /
163.5 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2025
39 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pasta alla Puttanesca
45 min
Griechischer Brokkolisalat mit Rucola-Pesto und gerösteter Zitrone
30 min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30 min
Schoko-Chili-Eis mit Whiskey-Sirup
15 godz.
Pisco sour
10 min
Peruanisches Ceviche
1 godz. 15 min
Gin-Basil-Smash
10 min
Mango-Sorbet
12 godz. 30 min
Pico de Gallo
5 min
Pisco Sour
10 min
Kartoffel-Senf-Creme-Suppe mit Rosmarin-Hähnchen
45 min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min