Pad Thai con gamberi

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
5 porzioni

Składniki

  • di noddle di riso
    250 g
  • di arachidi tostate, non salate
    60 g
  • uova
    3
  • di acqua
    500 g
  • limes
    2 ½
  • di radice di zenzero fresco sbucciato
    10 g
  • di spicchi di aglio a piacere
    2 - 3
  • peperoncini rossi piccanti freschi a pezzi, a seconda del grado di piccantezza desiderato
    5 - 20 g
  • olio di arachidi
    30 g
  • di gamberi crudi pelati, freschi o congelati, scongelati
    400 - 450 g
  • di zucchero grezzo di canna
    50 g
  • di salsa di soia
    30 g
  • di salsa di pesce
    50 g
  • di germogli di soia freschi
    100 g
  • coriandolo fresco solo le foglie, per guarnire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 498 kcal / 2084 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 60 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 1750 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie