Urządzenia i Akcesoria
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
zucchinis cut in pieces that fit through feeder tube400 - 450 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra for seasoning½ tsp
-
water
-
yellow onions cut in halves80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh button mushrooms cut in slices100 g
-
olive oil plus 3 tbsp for coating10 g
-
harissa sauce½ - 1 tsp
-
eggs4
-
red chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
403.1 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1086.5 kJ /
259.7 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sayur Asem
Brak ocen
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Brak ocen
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Breakfast fruit bars
1 godz. 20 min
Sweet potato pikelets
45 min
Berry mojito mocktail
5 min
Creamy spinach salmon with couscous
20 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min
Fluffy ricotta pancakes
35 min