Urządzenia i Akcesoria
蛤蜊巧達濃湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
蛤蜊高湯
-
水600 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
巧達濃湯
-
洋蔥 切塊80 克
-
紅蘿蔔 切塊40 克
-
培根 切丁40 克
-
奶油15 克
-
麵粉30 克
-
馬鈴薯 切小丁,約1 公分1 顆
-
鹽 (視個人口味調整)¼ - ½ 茶匙
-
鮮奶油40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1649.2 mg
Białko
28.2 g
Kalorie
1663.1 kJ /
397.5 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
愛的餐桌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan