Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Scalloped Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
water to fill bowl
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube570 g
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
yellow onion cut in pieces85 g
-
garlic cloves4
-
unsalted butter cut in pieces85 g
-
plain flour85 g
-
full cream milk350 g
-
miso paste50 g
-
salt¾ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
mozzarella cheese grated170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1250.5 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1781 kJ /
425.7 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Shrimp Tacos with Salsa
Brak ocen
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 min
Melting moments with strawberry cream
45 min
Strawberry margarita
5 min