Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Scalloped Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
water to fill bowl
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube570 g
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
yellow onion cut in pieces85 g
-
garlic cloves4
-
unsalted butter cut in pieces85 g
-
plain flour85 g
-
full cream milk350 g
-
miso paste50 g
-
salt¾ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
mozzarella cheese grated170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1250.5 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1781 kJ /
425.7 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Chile con queso cob loaf
40 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 min
Grated Cheddar Cheese
5 min
Chunky Guacamole
10 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
NZ mustard sauce
15 min
Cheese and bacon scones
35 min
Best lemon drizzle cake
35 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min