Urządzenia i Akcesoria
Gâteau du Vully
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 Stücke
Składniki
Teig
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Milch180 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)frische Hefe (ca. 20 g)½ Würfel
-
Mehl300 g
-
Salz1 TL
Guss
-
Doppelrahm200 g
-
Eigelbe2
-
Zucker150 g
-
Zimt2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1592 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Curly Fries mit Chnobli-Sauce
Brak ocen
Caramelköpfli
5 godz. 15 min
Caramelsirup
35 min
Käse-Knöpfli
35 min
Ravioli Cinque Pi
20 min
Apfeltaschen
2 godz. 40 min
Steinpilz-Risotto
45 min
Häschen-Rührei-Körbchen
35 min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM5)
10 min
Bunte Gemüseplatte
45 min
Lakritz-Glacé
8 godz. 30 min
Lauwarme Schoggi-Küchlein aus dem Egg poacher
50 min