Urządzenia i Akcesoria
Ruchbrot aus der Cakeform
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
20 Stücke
Składniki
Teig
-
Wasser370 g
-
frische Hefe10 g
-
Butter in Stücken (2 cm)50 g
-
Ruchmehl500 g
-
Salz12 g
-
Zucker2 TL
Formen
-
Ruchmehl für die Arbeitsfläche und zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
234.9 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
461.7 kJ /
110.4 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruchtwähe
1 godz. 10 min
Wähe mit geriebenen Äpfeln
1 godz. 10 min
Bündner Gerstensuppe
1 godz. 15 min
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 min
Weiche Brötchen
1 godz. 45 min
Käsewähe
50 min
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min
Kartoffelstock nature
55 min
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min