Urządzenia i Akcesoria
Käse-Knöpfli
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
Käse und Teig
-
Alpkäse (z.B. Etivaz), in Stücken (2 cm)200 g
-
Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft1 Bund
-
Weissmehl400 g
-
Wasser100 g
-
Milch100 g
-
Eier4
-
Salz1 TL
-
Muskatnuss, gemahlen2 Msp.
Fertigstellung
-
Wasser1800 g
-
Salz½ EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
31 g
Kalorie
2815 kJ /
672.8 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
79.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
35 min
Ravioli Cinque Pi
20 min
Blätterteig-Rüebli
1 godz.
Gemüsetäschli
1 godz. 10 min
Ruchbrot aus der Cakeform
3 godz. 40 min
Fruchtwähe
1 godz. 10 min
Erlebniskochen
2 godz.
Käse - Gipfeli
40 min
Tortelloni mit Haselnuss-Pesto
20 min
Poulet in cremiger Senfsauce
40 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min