Urządzenia i Akcesoria
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
900 g
Składniki
-
Mandeln, ganz, ungeschält400 g
-
Zucker80 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Wasser10 g
-
Kokosnuss, getrocknet, geraspelt, ungesüsst150 g
-
Puderzucker (kann 3-5 % Trennmittel enthalten) (opcjonalnie)50 g
-
weisse Schokoladen-Kuvertüre in Stücken200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
74 mg
Białko
10 g
Kalorie
2257 kJ /
539 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berner Zopf
1 godz. 45 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Apfelglace mit Kokosmilch
10 min
Heidelbeer-Schaum
10 min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 min
Zitronen-Glace
12 godz. 30 min
Stracciatella-Glace
11 godz.
Fruchtglace
5 min
Blaubeer-Glace-Schaum
10 min
Dattel-Curry-Dip
5 min
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5 min
Baumnuss Brownies
50 min