Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Carrot Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 jars
Składniki
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube400 - 500 g
-
water500 g
-
white rice vinegar150 g
-
sugar100 g
-
garlic cloves thinly sliced6
-
red onion thinly sliced80 g
-
fresh green chillies thinly sliced3
-
fresh dill leaves only9 - 12 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
114.9 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
954.4 kJ /
228.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and Nut Balls
20 min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Browned pork mince
20 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Brak ocen
Quick strawberry dessert
5 min