Urządzenia i Akcesoria
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
fresh king oyster mushrooms slender type500 g
-
onion30 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil10 g
-
minced pork100 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
water200 g
-
dark soy sauce1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
69 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
345.2 kJ /
82.5 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Stir-fry Chayote
25 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Stir-fry Chayote
25 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 godz. 20 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
ABC Soup
1 godz. 10 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min