Urządzenia i Akcesoria
Maronikekse (glutenfrei)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
70 Stück
Składniki
-
Haferkörner250 g
-
Maroni, gegart, geschält150 g
-
Butter kalt, in Stücken150 g
-
Vollrohrzucker100 g
-
Ei1
-
Lebkuchengewürz1 TL
-
Salz1 Prise
Glasur und Fertigstellung
-
Kakaoglasur-Drops200 g
-
Kokosfett1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
4 mg
Białko
1 g
Kalorie
170 kJ /
41 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kokosbusserl
1 godz. 10 min
Walnuss-Sauerkraut-Brownie
1 godz.
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1 godz. 10 min
Pistazien-Orangen-Kekse
1 godz. 10 min
Sellerie mit Brot-Crumble
50 min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1 godz. 5 min
Kastanientarte
1 godz. 30 min
Kürbisnocken (glutenfrei)
50 min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1 godz.
Maroni Mousse au chocolat
15 min
Schokokekse (glutenfrei)
1 godz. 30 min
Rumschnitten
50 min