Maronikekse (glutenfrei)

Maronikekse (glutenfrei)

3.8 13 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
70 Stück

Składniki

  • Haferkörner
    250 g
  • Maroni, gegart, geschält
    150 g
  • Butter kalt, in Stücken
    150 g
  • Vollrohrzucker
    100 g
  • Ei
    1
  • Lebkuchengewürz
    1 TL
  • Salz
    1 Prise
Glasur und Fertigstellung
  • Kakaoglasur-Drops
    200 g
  • Kokosfett
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 4 mg
Białko 1 g
Kalorie 170 kJ / 41 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...