Urządzenia i Akcesoria
Topfen-Granola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Haferflocken150 g
-
Zucker40 - 50 g
-
Haselnüsse30 g
-
Butter in Stücken20 g
-
Topfen, 20% Fett100 g
-
Zimt, gemahlen½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
126 mg
Białko
8 g
Kalorie
970 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Blitz-Frühstück
5 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Gebackener Karfiol mit Sesam und Cornflakes
30 min
Hafer-Nuss-Creme
25 min
Overnight Oats mit Leinsamen und Matcha-Joghurt
8 godz. 10 min
Sommerporridge
25 min
Marmormuffins aus dem Varoma
50 min
Himbeer-Snack-Kugeln
55 min
Couscous-Frühstück auf Vorrat
10 min
Mediterranes Rosmarinbrot
1 godz. 55 min
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Maronihonig
15 min
Birchermüsli klassisch
5 min
Ruckzuck-Müsli
5 min