Urządzenia i Akcesoria
Topfen-Granola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Haferflocken150 g
-
Zucker40 - 50 g
-
Haselnüsse30 g
-
Butter in Stücken20 g
-
Topfen, 20% Fett100 g
-
Zimt, gemahlen½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
126 mg
Białko
8 g
Kalorie
970 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Blitz-Frühstück
5 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 godz. 15 min
Big Mac Style Wraps
40 min
Gebackener Karfiol mit Sesam und Cornflakes
30 min
Overnight Oats mit Leinsamen und Matcha-Joghurt
8 godz. 10 min
Saftiger Maracujakuchen mit Glasur
1 godz. 45 min
Sommerporridge
25 min
pikante Glückskleeblätter
2 godz.
Mediterranes Rosmarinbrot
1 godz. 55 min
Risottata - Mafaldine in cremiger Schwammerl-Tomatensauce
30 min
Überbackene Käsebrote
30 min
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35 min