Urządzenia i Akcesoria
Japanese Ramen Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
pork belly meat, boneless, skinless395 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce (or shoyu) divided30 g
-
sesame oil2 tsp
-
water divided1800 g
-
Chinese egg noodles, dried370 g
-
baby spinach, fresh100 g
-
chicken broth910 g
-
black rice vinegar1 tsp
-
ginger, fresh thinly sliced3 ½ cm
-
paprika, hot½ tsp
-
eggs, large2
-
nori sheet (3 in. x 1 in.)12 piece
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onion thinly sliced, to garnish2
-
sesame seed, toasted to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2966.6 mg
Białko
29.9 g
Kalorie
4584.7 kJ /
1095.8 kcal
Tłuszcz
77.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
69.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Macadamia Chocolate Cookies
Keine Bewertungen
Hot Chocolate
10 Min
Cooking Long Pasta
Keine Bewertungen
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 Min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 Std.
Chicago-Style Hot Dogs
35 Min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 Std. 10 Min
Pumpkin Pizza
2 Std.
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min