Urządzenia i Akcesoria
Flan cake al cioccolato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
16 fette
Składniki
Torta al cioccolato
-
di caramello liquido130 g
-
di burro a pezzi + q.b.120 g
-
uova2
-
di latte100 g
-
di estratto di vaniglia naturale1 ½ cucchiaino
-
di zucchero120 g
-
di farina tipo 00 + q.b.120 g
-
di cacao in polvere30 g
-
di lievito in polvere per dolci1 ½ cucchiaino
Flan
-
di latte condensato zuccherato200 g
-
di latte evaporato340 g
-
uova4
-
di formaggio fresco spalmabile110 g
-
di estratto di vaniglia naturale1 cucchiaino
-
di acqua1300 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
275.2 kcal /
1151.6 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
30.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
156.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Conviviale
34 Przepisy
Włochy
Włochy