
Urządzenia i Akcesoria
Uramaki (per 1 persona)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 porzione
Składniki
Riso per sushi
-
di riso per sushi50 g
-
di acqua + q.b.1200 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di aceto di riso + q.b.15 g
-
di zucchero1 cucchiaino
Uramaki
-
di alga nori (10x10 cm)2 fogli
-
di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)80 g
-
di formaggio fresco spalmabile75 g
-
di avocado maturo la polpa a fette50 g
-
salsa di soia q.b. per servire
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
686 kcal /
2870 kJ
Białko
30.1 g
Tłuszcz
41.4 g
Węglowodany
47.2 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Solo per me!
19 Przepisów
Włochy
Włochy