Uramaki (per 1 persona)

Uramaki (per 1 persona)

3.9 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 porzione

Składniki

Riso per sushi
  • di riso per sushi
    50 g
  • di acqua + q.b.
    1200 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di aceto di riso + q.b.
    15 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
Uramaki
  • di alga nori (10x10 cm)
    2 fogli
  • di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
    80 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    75 g
  • di avocado maturo la polpa a fette
    50 g
  • salsa di soia q.b. per servire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 686 kcal / 2870 kJ
Białko 30.1 g
Tłuszcz 41.4 g
Węglowodany 47.2 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...