Urządzenia i Akcesoria
Pears in Orange Syrup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
orange finely grated zest only1
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
Marsala wine, sweet or dry60 g
-
½ tsp ground cinnamoncinnamon stick1
-
pears approx. 3 large pears, peeled, halved, core removed600 g
-
caster sugar60 g
-
vanilla ice cream for serving (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
90.1 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
85.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1 godz. 15 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Coconut Bao with Prawns
1 godz. 40 min
Mussels Mariniere
25 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min