![Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya) Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3b99748-57ce-4654-8893-a734e31305a5/Derivates/142a4c79-7f12-4f4d-9e46-70279049ce12.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g butter, plus extra for greasing
- 170 g onions, halved
- 250 grams milk
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 230 g cottage cheese
- 320 g cornmeal, medium
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
- 4 egg whites, from medium eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 606 kJ / 145 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Quince Tart
50min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Sandwich Bread
3h
Rustic Bread
2h
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Spicy Cornbread Gratin
Brak ocen
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 Std. 40 Min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Gluten Free Cheese Choux
1h
Orange and Poppy Seed Yoghurt Dressing
5min