Urządzenia i Akcesoria
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces
Składniki
-
butter plus extra for greasing60 g
-
onions halved170 g
-
milk250 grams
-
egg yolks from medium eggs4
-
cottage cheese230 g
-
cornmeal, medium320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
egg whites from medium eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
606 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio Ice Cream
10 godz. 35 min
Couscous Cake with Fruit
1 godz. 50 min
Chocolate and Pear Cake
1 godz. 30 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Tropical Fruit Orange Cake
2 godz. 40 min
Peach and Lavender Tartlets
40 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Avocado Mayonnaise
10 min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10 godz. 45 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
German Bread
4 godz. 15 min