
Urządzenia i Akcesoria
Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 porcja
Składniki
-
1 jajko
-
1 szczypta soli
-
40 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
30 g masła
-
20 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
10 g mąki migdałowej (patrz wskazówka)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
599.4 kcal /
2507.8 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
52.3 g
Węglowodany
20.9 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
27.4 g
Sód
247.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Wytrawne jajeczne mini frittaty z brokułami i boczkiem
45 Min
Kluski jaglane ze szpinakiem i pomidorowe ragout
Keine Bewertungen
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
4 Min
Gruszki pod kruszonką
35 Min
Potrójnie czekoladowe muffinki
50 Min
Sernik z Varomy z duszonymi śliwkami
2 Std. 30 Min
Wegańskie jabłka pod orzechową kruszonką
3 Std. 45 Min
Smażone jabłka z budyniowym kremem waniliowym (TM5)
35 Min
Żelki mango
2 Std. 30 Min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6)
30 Min
Zupa krem z pomidorów z burratą (low carb)
20 Min
Skyrniczki z owocami
45 Min