Urządzenia i Akcesoria
Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 porcja
Składniki
-
1 jajko
-
1 szczypta soli
-
40 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
30 g masła
-
20 g ksylitolu, (patrz wskazówka)20 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
10 g mąki migdałowej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
247.7 mg
Białko
13 g
Kalorie
2507.8 kJ /
599.4 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
27.4 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3 godz. 40 min
Bezalkoholowy drink cytrynowo-tymiankowy
45 min
Sałatka grecka ze spiralizowanym ogórkiem (TM7, TM6, TM5)
25 min
Bezglutenowe ciasto kakaowe z orzechami
1 godz. 10 min
Serowo-warzywny spód do pizzy
45 min
Bezglutenowe ciastka z kawałkami czekolady
1 godz. 35 min
Mini shakshuki z fetą
20 min
Pistacjowa matcha latte
20 min
Galaretki z owocami
1 godz. 35 min
Ciastka owsiane
35 min
Proteinowe smoothie z bananem i daktylami
5 min
Serowe gofry z kurczaka (low carb)
25 min