Urządzenia i Akcesoria
Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 porcja
Składniki
-
1 jajko
-
1 szczypta soli
-
40 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
30 g masła
-
20 g ksylitolu, (patrz wskazówka)20 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
10 g mąki migdałowej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
247.7 mg
Białko
13 g
Kalorie
2507.8 kJ /
599.4 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
27.4 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nocna owsianka z siemieniem lnianym i jogurtem matcha
8 godz.
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 min
Buraki z orzechowym sosem miso i sałatką z ziół
1 godz. 10 min
Spiralizowane suszone jabłka z czekoladą (TM6, TM7)
6 godz. 15 min
Sernik baskijski z matchą
10 godz. 15 min
Marakuja Sour (moktajl)
10 min
Pudding chia z mango i malinami
4 godz. 10 min
Lody pistacjowe
9 godz. 30 min
Pistacjowa matcha latte
20 min
Bezglutenowe ciasto kakaowe z orzechami
1 godz. 10 min
Zupa dyniowa
25 min
Skyrniczki z owocami
45 min