Urządzenia i Akcesoria
Red Velvet Cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 slices
Składniki
Cake
-
vegetable oil plus extra, to grease12 oz
-
buttermilk (see Tip)8 oz
-
large eggs2
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
white wine vinegar1 tbsp
-
red food coloring gel, as desired (see Tip)1 - 2 tsp
-
sugar10 oz
-
all-purpose flour10 ½ oz
-
unsweetened cocoa powder4 tbsp
-
baking soda1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
Frosting
-
cream cheese softened to room temperature16 oz
-
unsalted butter softened to room temperature8 oz
-
confectioners sugar10 - 12 oz
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
5.9 g
Kalorie
2611 kJ /
626 kcal
Tłuszcz
38.7 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Little mug gingerbread houses
5 godz. 30 min
Buttercream Frosting
5 min
Stuffed Gnocchi
1 godz. 20 min
Lemon Curd
20 min
Chicken and Apple Breakfast Sausage and Egg Sandwiches
45 min
Dulce de Leche Ice Cream
12 godz.
Orange Sugar Cookies
55 min
Cinnamon Dolce Coffee
15 min
Sopapilla
1 godz. 10 min
Gooey Hot Chocolate Cookie
2 godz. 40 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 godz. 30 min