Wersje kompatybilne
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mascarpone Cream
- 8 oz mascarpone
- 3 ½ oz heavy whipping cream
- 2 oz confectioners sugar
Pancakes
- 3 egg whites, from large eggs, chilled
- 2 oz sugar
- 10 oz all-purpose flour
- 12 oz buttermilk
- 3 ½ oz whole milk
- 2 oz unsalted butter, melted and cooled
- 4 egg yolks, from large eggs
- 4 tsp baking powder
- 1 tsp salt
- non-stick cooking spray, to grease
Assembly
- maple syrup, to serve
- fresh berries, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 987 kJ / 236 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 369 mg
Alternatywne przepisy
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Strawberry Top Infused Water
1h 5min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Cheese Blintz Soufflé
1 godz. 10 min
Waffles
25 min
Classic Yellow Cake
1 godz. 30 min
Strawberry Tiramisu
5h 20min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
French Toast
40 min