Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
Mascarpone Cream
-
mascarpone8 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
confectioners sugar2 oz
Pancakes
-
egg whites, from large eggs chilled3
-
sugar2 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
buttermilk12 oz
-
whole milk3 ½ oz
-
unsalted butter melted and cooled2 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
baking powder4 tsp
-
salt1 tsp
-
non-stick cooking spray to grease
Assembly
-
maple syrup to serve
-
fresh berries to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
369 mg
Białko
6 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2 godz.
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 godz.
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Strawberry Custard Tart
2 godz.
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Black Forest Crepes
1 godz. 15 min
Chocolate Babka
3 godz.
Eggcellent Caesar Dressing
10 min