Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
Mascarpone Cream
-
mascarpone8 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
confectioners sugar2 oz
Pancakes
-
egg whites, from large eggs chilled3
-
sugar2 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
buttermilk12 oz
-
whole milk3 ½ oz
-
unsalted butter melted and cooled2 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
baking powder4 tsp
-
salt1 tsp
-
non-stick cooking spray to grease
Assembly
-
maple syrup to serve
-
fresh berries to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
369 mg
Białko
6 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Chocolate Cake Pops
4 godz. 50 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Chocolate Tea
15 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 godz. 25 min
Pan de Muerto
4 godz.
Sufganiyot
2 godz. 30 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Banana Nut Bundt Cake
1 godz. 30 min
Hot Dogs in a Blanket
1 godz. 40 min