Number Cake

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
16 portions

Składniki

Icing
  • granulated sugar
    9 oz
  • heavy whipping cream
    1 ½ oz
  • white chocolate for cooking, small pieces or callets
    6 oz
  • unsalted butter cut in pieces, room temperature
    1 ½ oz
  • mascarpone
    3 ½ oz
Whipped Cream
  • heavy whipping cream chilled
    14 oz
  • stabilizer for whipping cream
    ½ oz
Cake and Decoration
  • unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease
    9 oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    12 oz
  • granulated sugar
    5 oz
  • brown sugar
    3 ½ oz
  • pure vanilla extract
    1 ½ tsp
  • large eggs
    6
  • whole milk
    7 oz
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • fresh mixed fruit to garnish
    17 ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 568.4 kcal / 2378.1 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 33.8 g
Węglowodany 61.5 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 20.4 g
Sód 104 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...