Urządzenia i Akcesoria
Number Cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
16 portions
Składniki
Icing
-
granulated sugar9 oz
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
white chocolate for cooking, small pieces or callets6 oz
-
unsalted butter cut in pieces, room temperature1 ½ oz
-
mascarpone3 ½ oz
Whipped Cream
-
heavy whipping cream chilled14 oz
-
stabilizer for whipping cream½ oz
Cake and Decoration
-
unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
granulated sugar5 oz
-
brown sugar3 ½ oz
-
pure vanilla extract1 ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk7 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
fresh mixed fruit to garnish17 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
104 mg
Białko
7 g
Kalorie
2378.1 kJ /
568.4 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Guacamole
5 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Spaghetti Muffins
55 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Pastrami
22 godz. 30 min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 godz.
Southern Banana Pudding
4 godz. 45 min
Fettuccine Alfredo
40 min