Urządzenia i Akcesoria
金沙咸蛋黄焗大虾
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
黑虎虾 20-30只500 克
-
油60 克
-
咸蛋黄 熟的10 颗
-
黄油100 克
-
姜2 片
-
淡奶150 克
-
新鲜小米椒 切小粒1 根
-
葱 切段2 根
-
生抽10 克
-
盐3 克
-
白砂糖5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1142.1 mg
Białko
21 g
Kalorie
1962 kJ /
468.9 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新春家常菜
6 Przepisów
Chiny
Chiny