Urządzenia i Akcesoria
Sabayon (Zabaglione)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dry Marsala wine2 oz
-
dry white wine2 oz
-
caster sugar4 oz
-
egg yolks from large eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
870 kJ /
207.9 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Crème Caramel (Flan)
3 godz.
Apple Tart
1 godz.
Classic Zabaglione
15 min
Blue Cheese Soufflés
45 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Floating Islands
40 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min