![Sabayon (Zabaglione) Sabayon (Zabaglione)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/94E13326-F4B7-452C-BDD5-FA4BB676E826/Derivates/75A4E25D-558D-4EDC-9410-468BD2C2D49A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz dry Marsala wine
- 2 oz dry white wine
- 4 oz caster sugar
- 6 egg yolks, from large eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 870 kJ / 207.9 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 31.1 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 12 mg
Alternatywne przepisy
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Focaccia with Onions
1ч. 30 мин.
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Gazpacho
1h 15min
Brioche
8h
Floating Islands
40min
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Berry Dream
10 min