Urządzenia i Akcesoria
Sabayon (Zabaglione)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dry Marsala wine2 oz
-
dry white wine2 oz
-
caster sugar4 oz
-
egg yolks from large eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
870 kJ /
207.9 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Shrimp Mousse
35 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Chocolate Souffles
50 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 godz. 50 min
Mushroom Risotto
30 min
Blue Cheese Soufflés
45 min
Caesar Salad
30 min
Kalamata Tapenade
5 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min