Caramelizing 7 oz Onions

4.6 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 portion

Składniki

  • oil (see Variation)
    1 oz
    1 oz olive oil, (see Variation)
  • yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)
    7 oz
    7 oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)
  • water
    1 oz
  • salt
    2 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 406 mg
Białko 2 g
Kalorie 972 kJ / 232 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...