Caramelizing 7 oz Onions
TM6

Caramelizing 7 oz Onions

4.6 (11 ocen)

Składniki

  • 1 oz oil (see Variation)
    lub 1 oz olive oil (see Variation)
  • 7 oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
    lub 7 oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)
  • 1 oz water
  • 2 pinches salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
972 kJ / 232 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
3.6 g
Sód
406 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy