Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
TM6

Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions

3.6 (11 ocen)

Składniki

  • 1 oz oil (see Variation)
    lub 1 oz olive oil (see Variation)
  • 14 ½ - 17 ½ oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
    lub 14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)
  • 1 oz water
  • 2 pinch salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1264 kJ / 302 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
8.1 g
Sód
428 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy