Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz olive oil (see Variation) -
14 ½ - 17 ½
oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
lub 14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz water
- 2 pinch salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 428 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Basic Basmati Rice
35min
Browning 7 oz Onions
25min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 Min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Browning 12.5 oz Shallots
Brak ocen
Browning 8.5 oz Shallots
Brak ocen
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Onions
20min
Light Browning Onions and Garlic
20min