![Sautéing 10.5 oz Onions Sautéing 10.5 oz Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3136EE89-D495-42C5-9769-DF6674C08C6A/Derivates/EDC88487-BA25-4A26-AA3C-22EC3DAC4705.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz olive oil (see Variation) -
10 ½
oz yellow onions, cut in wedges
lub 10 ½ oz red onion, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Eggplant
30 Min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 Min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min