Urządzenia i Akcesoria
Carbonara-Lasagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken (ca. 2 cm)150 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Mehl60 g
-
Milch700 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat4 Prisen
-
Schmand400 g
-
Eier6
-
Lasagneplatten15
-
Schinkenspeck, gewürfelt (siehe Tipp)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1131 mg
Białko
33 g
Kalorie
3250 kJ /
777 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2025
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2 godz.
Hörnliauflauf
50 min
Cheeseburger-One-Pot-Pasta
30 min
BBQ-Bacon-Faltenbrot
1 godz. 50 min
Gnocchi al verde mit Erbsen und Brühwürstchen
30 min
Bacon Bomb
24 godz.
Hähnchen-Gyros-Topf
30 min
Gnocchi in Paprika-Chorizo-Sauce mit Cheddar
30 min
Käse-Erbsen-Nudeln
40 min
Tomaten-Sahne-Hähnchen mit Rösti-Ecken
1 godz. 25 min
Pretzel-Brownies
40 min
Hackbällchen-Auflauf mit Kartoffeln
1 godz.