
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Wasser
- 300 g frische Pilze in Scheiben (ca. 5 mm)
- 20 g Öl
- 500 g Pellkartoffeln gekocht, in Scheiben (1-2 cm)
- 100 - 150 g Zwiebeln gebraten, in Spalten
- 80 - 100 g Mais, aus der Dose abgetropft
- 100 - 150 g rote Paprika geviertelt
- 50 - 100 g Salami in Scheiben, geviertelt
- 50 - 100 g Schinken, gekocht in Scheiben, geviertelt
- 150 - 200 g Raclettekäse in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Sauce Hollandaise
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 493 kcal / 2063 kJ
- Białko
- 25 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Węglowodany
- 50 g
- Błonnik
- 15.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Sód
- 760 mg