Baguette Hawaii

Baguette Hawaii

4.5 185 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Schinken, gekocht in Scheiben, geviertelt
    150 g
  • Emmentaler in Stücken
    200 g
    200 g Gouda, in Stücken
  • Kräuter-Crème-frâiche
    200 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    2
  • Baguettes zum Aufbacken (à 150 g und à ca. 30 cm lang), längs halbiert (siehe Tipp)
    2
  • Ananas, frisch in Würfeln (1 cm)
    150 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1469 mg
Białko 38 g
Kalorie 3352 kJ / 801 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 89 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...