The-German-Hot-Dog

The-German-Hot-Dog

4.1 202 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 Stück

Składniki

  • Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
    1
  • Butter in Stücken
    20 g
  • Mehl
    10 g
  • Sahne
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    ½ TL
  • Kümmel, ganz
    ½ TL
  • Bacon, geräuchert, in Scheiben in feinen Streifen
    100 g
  • Sauerkraut, aus der Dose abgetropft
    350 g
  • Brühwürstchen
    6
  • Schmand
    3 geh. EL
  • körniger Senf
    1 geh. EL
  • Laugenstangen
    6
  • Röstzwiebeln
    6 EL
  • Gewürzgurken (opcjonalnie) zum Garnieren

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 1234 mg
Białko 9 g
Kalorie 1602 kJ / 383 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...